Mooie Leren Tassen

 

Buffelleren schoudertas is diverse kleuren verkrijgbaar.

Deze tas is afsluitbaar met een rits.

Door het handzame formaat is dit een ideale tas om je belangrijkste spullen in mee te nemen. Deze tas heeft aan de binnenzijde een  afsluitbaar vak met rits en is voorzien van een houten bodemplaat. Gemaakt van duurzaam stevig buffelleer.

Afm 33 x 25 x 10 cm

Prijs: € 95,-

vragen of bestellen klik hier

Buffelleren schoudertas is diverse kleuren verkrijgbaar.

Deze tas is afsluitbaar met een rits.

Door het handzame formaat is dit een ideale tas om je belangrijkste spullen in mee te nemen. Door het lange hengsel, draag je de tas gemakkelijk over je schouder. Deze tas heeft aan de binnenzijde een  afsluitbaar vak met rits. Gemaakt van duurzaam stevig buffelleer.

Afm 27 x 20 x 5 cm

Prijs: € 75,-

vragen of bestellen klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De moderne vrouw beschikt tegenwoordig vaak over meerdere handtassen in diverse modellen en kleuren.Tenslotte vragen verschillende gelegenheden om een ander soort (leren) tas; aan welke gebruikseigenschappen moet de ideale tas voldoen.Voor een feest kan men volstaan met een clutch maar voor een bezoek aan het strand is een royale schoudertas met veel ruimte belangrijk. Koop echter liever één of twee kwalitatief mooie leren tassen dan meerdere goedkope tassen waar u maar korte tijd plezier van heeft.

Details en trends van tassen
Het draait bij PE3 stijl om details niet alleen bij onze tassen ook bij onze sieraden.De juiste kleur,het materiaal, stijlvolle ritsen en franjes. Het aanbod van mij is erg breed en er is voor elke vrouw wel een mooie handgemaakte leren tas te vinden.Van clutches tot oversized bags. Maar we hoeven het niet bij één handtas te laten. We onderscheiden eigenlijk twee modellen. De kleine en elegante handtas met een handige schouderband en de wat grotere en stoerdere modellen met een mooie afwerking en interessante details. Details zijn erg belangrijk. Je ziet momenteel veel clutches en leren handtasjes met ruffles. Voor de stoere leren tassen wordt veel gebruik gemaakt van opvallende ritsen en studs. De kleuren lopen erg uiteen van het traditionele zwart, bruin en cognac tot vrolijke, opvallende kleuren als rood, wit, kobalt en geel.

Leren handtas als schoudertas
De schoudertas is helemaal terug waarbij het beste van twee werelden wordt gecombineerd: een handtas met schouderband. Schoudertassen zijn vaak groter en bieden naast de gebruikelijke zaken als agenda, telefoon, sleutels en make-up ruimte voor boeken en zelfs een laptop of extra kleding. De meeste schoudertassen worden i.v.m. de stevigheid gemaakt van leer of suede. Stoere tassen voor de moderne vrouw met opvallende details.

Verzorgingstips leren tassen.

Met name leren tassen vragen om een speciale verzorging. Wanneer u de tas zorgvuldig onderhoudt kunt u er heel lang plezier van hebben. Daarom moeten nieuwe producten vóór gebruik worden geïmpregneerd met een geschikte spray, om het materiaal tegen vocht en vuil te beschermen. Het is van belang regelmatig in te sprayen, dit verlengt de levensduur van uw tas. Door een gebrek aan onderhoud verliest het leer zijn soepelheid en vergroot de kans op scheuren in het materiaal. Voor het behoud van de goede kleur adviseren wij een verzorgingsproduct in kleur te gebruiken. Afhankelijk van het soort leder en de ernst van de vervuiling dient u het product bij voorkeur droog te reinigen. Wanneer het product erg vies is kunt u het, om het ergste vuil te verwijderen, het beste voorzichtig schoon borstelen en zo nodig met een licht vochtige doek het overgebleven vuil verwijderen. Na het reinigen is het van belang om het product opnieuw te impregneren en/of verzorgen met het juiste verzorgingsproduct. Gebruik nooit zeep of chemische producten!

Daarnaast is het uiteraard van belang hoe u uw leren tas opbergt. Het beste is uw tas te bewaren in een katoenen zak op een droge, koele en goed geventileerde plek. Gebruik in ieder geval geen plastic om je leren tas in te bewaren. Door het gebrek aan ventilatie en overmatige warmte kan het leer gaan barsten.

Mooie Leren Tassen Online bestellen
Wanneer u online een tas bestelt is het van belang de maten vooraf goed te controleren. De tassen worden veelal zonder inhoud gefotografeerd waardoor ze op de foto kleiner lijken dan in werkelijkheid.